Earthturn!

Sovit helt underbart, bara vaknar av att mobilen brumma hårt mot nattduksbordet ^^

Jag kan knappt bärga mig, sommaren är ju strax här och jag jobbar sådär lagom mycket
jag jobbar är ledig jobbar är ledig jobbar.. ledig.. jobbar tre dagar ledig två jobbar tre ledig en jobbar två ledig tre.. jobbar hel vecka ledig en, isn't that awsome? trots allt kommer jag ju kunna njut av sommaren.. =D

Det är mycket jag ska hinna med nu i sommar =) men ni får inte veta det haha!

Idag är det premiär för Bilbingo, sök på bilbingo malmköping så ser ni morsans rumpa på bild HAHA grön kjol där och så dodabilen, tryck på första länken som kommer upp på google. ;)
Men jag dissar bilbingo idag, för jag har blivit erbjuden en myskväll med Wii spelande, wii mario resort och wii mario cart osv.. askul ju =) Har ju inte wii spelet för jag vill inte ha något wii spel, aldrig velat heller (ok ville ha lite men bara för att se va det var o göra någon glad) , dum grej o köpa förut iaf! Tyckte det var kul först men sen supertråkigt, helt onödiga pengar, men ibland kan det vara kul att spela lite wii, när man blir bortbjuden sådär!

så jag ska spela pela.. Och så ska vi ha det kuuuuul ;D 

Men först ska jag till tuna park, köpte två nya tröjor igår på Rea på Gina tricot asköna till sommaren, 98 kr för två inte alls farligt för min ekonomi. Men däremot blir det farligt nu när jag ska till Tunapark med syster.. 
Tur att jag har sparkonto och får pengar nästa vecka =D 


så blev jag i håret tillslut, slitet och grönt i vissa ljus, men nu har jag så ett tag, kanske lägger in mörkblond ljusbrun till helgen för att slippa tycka det ser grönt ut haha.




Puss på rumporna! 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0