I don't know!

Waaiii hallåj!
idag har jag vläl inte gjort så mycket, kollat resor med A på stan, sen käkat ming, supergott, lekt me min lur bara..
nu är jag hemma efter jobbet, ska väl försöka orka trycka ner några ostmackor i magen tänkte jag. sen typ te på det fan va gott eller hur? :)

Jag är så sugen på en riktig utgång, vet att det förmodligen blir det nästa vecka under semstern, men då är vi bara två och främmande folk förmodligen. kul det med. men ah en riktig brakfest vill jag ha med en riktig krog tur!

det är fan på tiden nu, börjar sakna festandet! hehehe varje onsdag brukar det vara... men icke idag..

nu ska jag faktiskt ja göra något vettigt..



Men men adjos amigos!

Min älskling!

Ja, jag köpte en ny liten älskling igår, en mobil, asdyr, abonemang... känner mig så vuxen nu med abonemang, innebär mera ansvar för min del. Det bles så satans dyrt med kontantkort, och det är fan sant det är till för mindre för att dem ska kunna hålla reda på sina kostnader lättare. medans Jag sket i kostnaderna och bara tanka tanka och tanka. 500 kr i månaden tanka jag nog för. Oj nu ringer alarmet på min sötnos ;) oj så fint han ringde haha !

satt och lekte med den som fan igår, jag vet knappt vad alla funktioner är till för, men ska försöka lära mig det, och ja jag vet faktiskt inte hur man tar kort? jag trycker på ta kort den låter och gör något konstigt, men sen då? hur ser jag mina kort, jag går in på camera bilder och dem är borta där haha. Detta måste jag läsa på om. igår visste jag knappt hur jag la in musik, eftersom den är så pass hightech denna mobil. så fick något program med på datorn. Någon som har en sådan får gärna umgås med mig någon dag och lära mig.

Sony Ericsson U51I Vivaz Cosmic Black !



Nu ska jag dricka klart kaffet och hoppa in i duschen sen ner till ica faktiskt, tråkigaste vädret idag, tur att jag jobbar kväll :) i morogn är jag däremot ledig hoppas det blir fint då, för då ska vi bada o sola igen.

Btw, min dröm i natt, jag var så sjukt kär igen, det var värre, och jag vet vem jag var tillsammans med.. men det låter orimligt. Men undra va det betyder att man drömmer att man är så kär och i ett förhållande med någon som i detta laget är upptagen och man inte allst tänkt på, på det viste? ;P hah

Jag trånar faktiskt inte efter kärlek, jag vet inte om jag orkar med det, jag backar så fort jag gillar någon, vågar nog inte satsa fullt ut, vill nog vara för mig själv en längre tid, har så hemska minnen av kärlek. Är rädd att bli nedtryckt och stampad på igen. Har aldrig känt mig så liten på jorden. NU mår jag mycket bättre och är mig själv igen. fast är jag verkligen det? saker kan ärra en för livet, det du gjort har nog satt sina spår, jag tror alla ska göra så mot mig. fast jag egentligen vet att det inte är så. Men jag lär väl märka när jag väl är redo att öppna mitt hjärta igen, jag vägrar vara rädd igen!

puss på söt bara för det!

Ska boka semestern idag med, fan aldrig en lugn stund, men med min babynalle med mig så (A) haha asg

bye


Steka!

Nu ska jag raka bena och allt som behövs bli rakat inför Beachen! haha, vi ska steka ordentligt, och ha roligt i sundbyholm, jag ska inta beachläge, har inte varit på en strand sen egypten. Har inte badat ute sen egypten.
Och nu ska jag som älskar bad och strand och sol äntligen få komma till stranden. hehe. Det blir lite så ju äldre man blir ju mindre vistas man på stranden, men det är för att jag inte har tid. och inte för att min kropp förändras. för det har den fortf inte gjort (A) till höst ska jag börja träna, för det finns ju visa delar som behöver trimmas lite som automatiskt försvinner hänger när man stiger i ålder. Tex rumpa/bröst! jag skulle inte kunna gå ut med en ful platt rumpa, usch va dåligt jag skulle må över det. Tuttarna skulle jag kunna fixa med silikon aiight!

Skulle faktiskt vilja ha det, nu när jag märker att det är mer vanligt, jag menar jag vill också känna på hur det är att ha stora bomber, något att ta på, något som fyller ut klänningar och Bhar, nästa sparning silikon!
Just bara för att det är fint, jag kommer dock ha högst en stl större =) mera orkar inte min kropp och mera pallar inte min rygg av. nu har jag B! haha lite onödigt då kankse men jag får väl drömma? ^^

Och nu till semestern nästa vecka, Inte tänkte vi på att hela gotland är fullbokat v27, för nu har vi kollat och vi vill inte tälta, fast mig kvittar det ju, kan köpa ett bra tält och tälta det är asmysigt, kanske inte me kryp och reng. men jag älska att tälta. Och vi blev så arga igår när vi letade camping stuga vid kusten, vi ville ju ha något roligt, typ där dem har beachbar och party på stranden. finns det inget sådant här i sverige? Nej så vi beslöt oss för att köra på två kryssning med öveernattningar haha. Vi ska alltså ta birka paradise övernatta var nu den går, ta båten tillbaka, ta nästa båt övernatta var nu den båten går, övernatta ta båten tillbaks. eller så stannar vi bara längre där båten stannar.

Det är våran ide just nu. så jag ska väl ner och kolla upp det där. :)

Idag köper jag även ny lur. är så fucking sugen. det är inte sant. NY MOBIL!
hatar min fula rosa, den har gjort sitt, den har fortf lite minnen i sig jag inte vill ha
vill att den ska ligga död. så jag någon gång kanske kan kolla i den haha



Öland Gotland?

Hallåj bloggen och mina fem läsare haha typ!

Vi har ju kommit på att vi ska dra till gotland, men nunär jag tittar runt på internet verkar just den veckan vara fullbokad, väldigt svår att boka, och för mycket tänker vi inte kosta på oss. Lite synd, vet inte om jag har någon större lust att tälta en vecka ^^ Men ska titta vidare, vi behöver ju inte just bo i visby som alexandra promt vill!?
haha, Annars får jag ta och titta på Öland, där kanske det finns något över till oss så här i sista minuten.

Eller har ni några andra förslag? till kusten och bad och sol ska vi ha iafall :) och en massa party och jag ska ha en hel hög me hetingar haha! (A)

Sitter även och tittar på ny lur, funderar på o köpa den där sony ericsson mini.. ganska dyr.. men säkert värd det.. Hoppas jag åker och tittar på den i morgon, kommer ju bli min nya lilla baby! (A) så söt!

hihi, nej kan inte sluta tänka på gotland ^^

men men ska nog ta och röra ihop pastasås med spagetti inan jag åker och äter slagsta glass ^^

mysigt va...

sooool

Puss hej


Undress you!

Hallåj, blir ju Gotland på söndag tror jag, ifall jag tar ledig på söndag, jobbar exakt hela helgen, fast ska försöka kan vara skönt att ha söndagen fri. så man får sova ut, fifan va kul vi ska ha, jag kan inte sluta tänka på det. lilla visby, det som ser så mysigt ut på tv, jag vill faktiskt flytta dit, jag älskar medeltid/vikinga tid!^^

Nu väntas massa jobb inan semestern, och så ska man väl köpa något fint tills man åker ^^ hihi wonderbart..
Ska även köpa en ny lur en samsung jet, någon som har en sådan och kan tala om ifall den är bra? annars en annan, och vad fan är android mobil? Kanske åker och tittar på de idag, fast ändå känns det onödigt min gamla lur funkar delvis. Fast den e fylld av bilder och minnen jag inte vill veta av längre. så lika bra att lägga den död HAHA någonstans. :P

"Det är synd att personer som stått en nära bara försvinner
men när manf år upp ögonen förstår man tillslut
att man aldrig var värd något sådant"


tackar alla mina vänner som fått mig att inse
att jag är så mycket bättre än du :)

Nu ska jag fkatiskt skynda mig herrååå

Grillaa!

:) ska med Alexandra hennes pojkvän och hans vänner och grilla nu, det ska väl bli kul och gott med lite antrico? stavas hur? haha. Hoppas någon har kubb är kubb sugen, sitter och snuttar på en öl nu, hopaps det finns öl är öl sugen också ;P men nu måste den segaste av alla skynda sig :) bye bye






Mys!

Haft en mysig natt :) Nu ska jag leta fram bikinin och bege mig ut i solen, en fet kaffe och mat ska jag även ha tänkte jag iaf =)

har inte så mycket mer att skriva faktiskt.. hejrrååå ;D

Hehe!

Jag tycker kärlekslåtar är bra, det är sknöt att lyssna på dem utan problem, finns ingen låt som berör mig längre haha. Inte så att jag börjar gråta eller sakna något. Fast det dyker alltid upp nya personer som passar in i nya låtar, för så är det ju, om jag dejtar någon nu och lyssnar på några särskilda låtar då tänker jag ju på den jag dejtar/gillar när jag hör låtarna, jag skulle aldrig ta samma låt till någon annan person, det skulle nog inte gå, vadå fantasilös liksom? om jag använde samma låtar/texter till tio personer jag gillar/dejtat varit tillsammans med, Vad osepciell man måste känna sig då. Finns ju visa som gör det, och det är lite skrattretande faktiskt.
Nu när man tänker efter, antingen tänker du på oss, eller så har du brist på låtar och texter. Fet diss det där!

Nya personer, nya låter, nya personer, nya texter. Kom med något nytt, gammalt är gammalt, och lämna det bakom dig också då.

Dricker öl gör jag nu, ska ta en snabbdusch och raka bennen, älskar min nya gilett rakhyvel benen och (allt) hehe blir så underbart lent, vill aldrig sluta raka mig haha. Sen får vi se om man har myskväll eller va vi gör..

suck.. ja gär så trött.. igår var mer en lyckat..

Lyckat Igår!

Midsommar blev mer en lyckat! Grilla och drack på landet med släkt och vänner. Och släkten är ju värst så att säga, vi spelade kubb också! Blandade jordgubbsdrinkar och dunkade musik. Två stolar sprack av alkoholen tror jag. haha klockrent, ba pang så flög de bakåt haha! Och taxi Eskislstuna kan ta sig, väntade över en timme och 30 min på taxin, och när man ringer upp är dem så  tröga så dem lägger på, när man sen ringer upp igen tar pengarna slut, gissa om jag är sur? kommer aldrig mera att åka med dem. Tankade på kortet pål landet också vill säga. Idioter, men vi skällde på en stackars bil nere på stan och han sa ring taxi kurir haha.

Slutade på krogen haha, bilder kommer sen.

nu måste jag duscha och äta by by


That tonight's gonna be GOOD night!

Godmorgon, jag är jätte glad när jag vaknar upp såhär på midsmomardagen, men det fanns inge kaffe så jag dricker typ något kaffe man egentligen ska koka på spisen.. den e ganska god annars iafall..

Sover helt underbart gott ju, förstår inte dem nätterna man inte kan sova, de flesta nätter sover jag så bra att man inte ens vaknar eller något. När jag sover med någon sover jag asdåligt, och blir väckt hela tiden, så jävla skönt nu att ha ostörda nätter, tänk att jag typ inte hade det på över ett år förut! Men ändå så ville man sova ihop haha. knepigt. Nästa förhållande behöver jag fan mina egna underbara nätter, ska värdera dem <3 (A) haha

Ska ut på landet idag, men först till jobbet, vädret ser underbart ut, woho, så på me sommar kläderna och bege sig till bussen, jo idag blir det buss, cykeln står kvar på jobbet, så den tar jag hem när jag slutar idag.

Jag älskar midsommar, för snart fyller jag år :) fast jag vet inte om jag gillar att jag fyller eller om jag ska hata det? jag älskar presneter samtidigt som jag hatar det!!


"I hope you hope" =)


hihi!

Gick jätte bra idag på jobbet, älskar och göra folk nöjda man blir så himla glad själv! ;)

nu blir det bacon och risotto? något jagköpte vettefan haha..

sen tunapark landet och hem och göra mig fin för mig själv..eller ;) haha är ensam hemma också woho!


Lghet!

Tror jag hittat sidan med dem fina lägenheterna på, jag tror jag är kär i två lägenheter, jag bara måste ha en utav dem! Ge mig tur och hoppas nu när jag verkligen vill?


nee nu har jag brådis, jobb! hej

Kubben!

ska spela kubb thihi, har inge mer o säga, mer en att jag är glad för jag har fått min bästa lön hittills =)
och ja whatever.. WOHO ;D celebrate.. med en öl

hejdå


saknar <3

Men aj! ge mig sthlm!!

Godmorgon, jag har asbråttom, jag orkar inte men jag måste. är helt slut efter sthlm trippen igår!
JAG HAR VÄRLDENS IRRETERANDES MORSA!!! på morgonen går hon mig på nerverna helt klart!!

fint väder idag BRA, men jag ska såklart jobba, skulle varit ledig, önskar jag var det haha
vill sola och bada, hitta ingen bikini i sthlm, men funderar på att skita i o köpa känns som stranden är alldeles för långt borta för mig när jag jobbar.. och lediga dagarna nöjer ajg mig med shopping och sol i en park Haha!

har skavsår och allt på fötterna, fick köpa ett par snygga tofflor igår, men de gav med skavsår, undeblieveblie?


Hoppas något roligt händer ikväll iafall hihi! menar inte supa för jag jobbar.. men iafall..


Puss Puss Puss !! ;)

STHLM BABY!

Mot sthlm, jag älskar sthlm, jag har fått pengar, så jag älskar detta ännu mer, corinne bor där så jag älskar allt ännu mera där nu, och krisitn följer med mig upp dit och då älskar vi det ännu mera en mest HAHA!

vi tre har så roligt, det är helt wierd, men roligt har vi iafall, dem tre mupparna från klassen <3 !

Nu ska jag ladda kameran, självklart ska kameran med, sen duschen, vet ej om jag ska ha mina nya blårutiga shorts.. ja lär ta ett tag att bestämma mig. så måste nog skynda mig.

har btw köpt mirakel spray till håret, 150 kr hoss frisören, den ger glans skyddar mot värme och volym samtidigt..
och sprutade i lite igår, och tre stycker på jobbet frågar om jag färgat eller klippt mig haha. lite roligt att det lönade sig att köpa något smådyrt!

I sthlm ska jag hitta en sexig bikini, finns ju inge här i stan, sen annat smått och gått, har bestämt mig för att ta en öl fram åt kvällen också, jupp stannar där så länge jag kan, hade jag inte jobbar i morgon hade jag sovit kvar!




Men måste skynda mig nu bye suckers!

Buh!

Min mage gör ont, har inge mer att säga faktiskt, inget intressant har hänt, jag vill bara inte bli sjuk, eller något just nu. bara tanken gör mig depp. buh!




sthlm i morgon. Bye!


come and hug me baby!

Lovar!

Att hålla i min lön som kommer på onsdag eller torsdag, fick pengar idag också, och jag höll inte direkt i dem ^^ tre linnen två shorts och någon värmeskydd volym till håret, inte det billigaste men (A) kan man så ska man HAHA!

Nu blir det käk inan jobbet, har möte på jobbet inan jobbet också, intressant ;D ååh i morgon sthlm har sådan noja om va jag skaha på mig,s ka bli varmt i morgon ;D hihi dock åker jag tåget hem själv, vill inte.. hatar att åka någonstan själv.. !

Men men mat nu, sen jalla till jobbet!

Bye

pengar!

Idag fick jag pengar, från uga! ganska mycket för två månader är det :)
men nu har jag gått ur UGA för sommarens jobb, dock är det ingen större skillnad från i våras, eftersom allt jobb började komma då. Så ska tillbaka och säga till dem.

är lite stressad, ska iväg till tunapark tydligen, bra bra, älskar när jag fått pengar;D

haha i morgon blir det sthlm och jag är så glaaaad för det! ;D woho

Varför?

Ska det vara så svårt att få en fin design på sin blogg, någon frivillig att hjälpa mig? min e inte direkt fin och jag har inte tid och sitta flera timmar framför datorn.. annars skulle jag nog få ihop något.

tänkte skaffa en ny blogg faktiskt, men hitta inge bra sidor har ni några tips?

Nu blir det en cigg, sen sängen, fast jag är inte speciellt trött, kommer väl snart..


Bye suckers

Satellite

Love, oh, love, I gotta tell you how I feel about you
‘Cause I, oh, I can’t go a minute without your love
Like a satellite, I’m in an orbit all the way around you
And I would fall out into the night
Can’t go a minute without your love!

låten som vann melodifestivalen, den svänger ju :)

Funderar på att öppna en blogg någonannanstans, där det går att ladda upp mina bilder, för jag har ju en massa som vill upp här, men det går tyvärr inte på blogg.se!

Idag har inte hänt så mycket, jag har varit lite nere för jag är rädd att jag har en Cysta gånger två på samma ställe, eftersom jag har lite ont just där och det känns inte så jätte bra, för jag vill verkligen inte ha något mera skit där!  Så jag har legat och vilat mig, känns nästan som mensvärk i äggstocken fast lite värre och smärtan strålar lite, obehagligt faktiskt, kan inte direkt hoppa och skutta, för då dunkar det ont!

Håll tummarna för att fia inte får åka in akut! bra tack! litar på er!

I morgon kommer det pengar in på mitt konto, och vad ska fia göra då? Jo shoppa.. nej då ska ner och titta lite eventuellt beror på vädret, behöver en väska inför tisdag, då vi ska till sthlm och där ska jag shoppa =)
Ska hälsa på en vän som numera bor där, ååh ska bli så kul, hoppas på skinande väder, åh kan inte förstå vi tre i sthlm? som sex and the city.. fast dem e fyra men iafall.. ;D ska bli riktigt kuuul ;D

sen har jag bara massa jobba och skit hihi! men två veckor sen semester.. ;)

så ja ni förstår att jag verkligen inte kan bli sjuk igen.
så nu ska vi tänka posetivt och önska att lingonveckan är spöket där nere HAH

Bye bye suckers

<3

Folket!

Folket kom och intervljuva mig på jobbet och tog kort, tackar gudarna att inge kort syns på nätet just nu, och hoppas inte heller det gör det i dagstidningarna! Dem frågade bland annat om det var lugnt Ica medans bröllopet pågick, Och det var det, en timme där blev det tomt på folk några enstaka, tycker jag åtminstonde!

så det var ju lite roligt faktiskt, hoppas det inte kommer värsta artikeln i tidningen på måndag
med en jätte glad fia och anneli på haha! då dör jag, för jag var inte direkt beredd då det precis blev stressigt när dem kom och jag skulle leka någon jäkla modell? hah!

Vi får väl se hur deras lilla undersökning gick just nu hitta jag detta på nätet där det står

- det var så gott som tomt hälsar de här på Ica kvantum Ekängen.
http://folket.se/nyheter/eskilstuna/1.734668

nej chips o cola bums i säng bye!


<3

Alejandro!

Har ni varit med någon Alejandro? eller fernando? haha inte jag heller! ba fuck me alejandroh hahaha asg
min dåliga humor! xD!

Har nyss glidit runt med några vänner i bil, hon har nyss fåt tillbaka sitt körkort, så vi åkte lite, tiill donken och köpte mat osv.. skönt.. nu är jag trött och hemma, uttråkad, sitter och tänker på hur kul jag kunde haft ute, men samtidigt blir ajg så stolt över att jag faktiskt är hemma, helt själv, inte med någon! bara jag! Fast lite väl ensamt, känns som att jag kommer tycka att det är jätte ensamt att sova, inge mysigt alls, ingen som håller om mig..
fast jag valde det själv, hehe, ska nog ta ett bad och krypa ner i sängen, har ju cola och chips, och orkar jag städa får jag säkert sällskap, men det vettefan alltså, så mycket stök här nu! :/ it sucks!

suck för den slarv fia jag är, vad gör alla? bada med mig? haha

bye

Yeah baby!

Nyss hemkommen faktiskt :) sitter och dricker kaffe ska akutsminka mig coh föna håret sen hoppa upp på hojen och dra till jobbet, det är faktiskt kul att jobba tycker jag, och idag är jag trött, sov inte så jätte bra idag, sover bäst på min egna kudde ensam faktiskt haha. Finns inge mysigare än att sova med någon, men finns inge bättre än att sova själv också! Så tycker jag.. Får hoppas någon rolig jobbar idag så jag får skratta ut min trötthet :)
brukar oftast bli så på jobbet haha, i morgon är det vilst amarknad, jag känner för att vara en familj, funderar på att låna systers barn och åka karusell med dem, jag älskar karuseller och dem gör, så perfekt =) men vi får väl se med det, blir aldrig som jag vill ändå. haha hoppas sol i morgon iafall..

men det brukar regna på vilstadagarna!

Nu ska jag nog skynda mig hejdå bajsungar

senaste tillskottet i familjen ohlsson!

Nästan så jag med vill bli mor nu haha !

Shoppa!

Har man inte egna pengar tar med en shoppingtur med mamsen hehe (A) vi handlade lite tröjor och byxor både hon och jag, fint sörru! sen åt vi lite mysigt!

sen var det lika bra att gå inan vi shoppa för mycket, morsan får sån ångest haha!

Hur som haver, håller på o fixar mig snart hänga lite tvätt sen ut och träffa en vän
vi ska se film på hans nya feta tv haha, mysigt! ;D

Nu måste jag väl skynda mig, fast jag är så seg.. blä haha

vad ska man ha på sig då hm!


Mat på stan!

Ja om mamma inte får bedövning eller något skit hos onda tandläkaren, så ska hon bjuda mig på mat, tycker hon kan bjuda mig ändå (A), kommer inte in på nordea så jag ser inte hur mycket pengar jag har haha suck!

Hoppas hon inte ska tillbaka till jobbet, för jag vill ha med henne, ska ju skaffa nya snygga brillor, dem här gamla ser jag inte så bra i, så ska köpa nya tänkte jag, viktigt att se, och sjukt jobbigt med mina idiotlinser hit och dit!
men hellre dem än brillorna eftersom jag inte ser i dem brillorna jag har nu, jävla blindstyre! haha
Nää ska ha ett par heta brillor som jag kan ha, behöver på jobbet med och sånt, jag tycker personligen det är jätte sött och snyggt med brillor, ser så moget ut. Killar med glasögon är ju jätte söta! vill ha !

Hur som haver, ner och äta hem och ringa en massa samtal.. buh.. men det går nog bra.

måste sätta fart snart ringer väl mamsen Bye bye !

When I get older I will be stronger!

Godmorgon, ingen har väl missat att jag jobbar på Ica? där spelar dem reklam regelbundet, bland annat Cocacola reklamen, på tv apparaterna i kassan, därifrån har en låt fastnat i min hjärna, K'NAAN – Wavin' Flag - Coca-Cola® Celebration Mix Jag tycker den är härlig, brukar gå o sjunga på den när jag slutat jobba haha, och nu vet jag vart ifrån :) haha !

Någon som vill köpa två katter? jag orkar snart inte med dem, dem är hungriga nu och jag ska gå ner till ica och köpa mat strax, men den minsta är ju helt cp, hon springer hoppar upp bakom min stol o klöser kickar mig med huvudet och pladask hamnar i mitt knä, värsta U svängen! haha roligt hon är.

Nehe om man kanske ska göra lite mera nytta nu, börja med en dusch så man vaknar till liv, tjohej!


Otrohet

Jag läste nyss något inlägg om otrohet, och jag tycker personligen att det är det värsta som finns nästan, fast det känns som att ju mer vi går in på 2000 talet så känns otrohet mera okej? men så ska det ju inte behöva kännas.
Jag hör, jag ser folk vara otrogna ganska ofta, ibland undrar jag om det finns någon trogen där ute? eller är det så att vi inte kan stå emot frestelserna vi får? Jag skulle nog aldrig kunna vara otrogen, om jag valt att vara med någon så ska jag vara med den, söker jag mig till andra är det dags att göra slut. och det inan man gör något med någon annan. Jag tycker att om man har sex med någon annan än sin pojk/flickvän, och är otrogen på det viset, det är nog det värsta, kan inte ens tänka tanken av hur äcklad jag skulle vara om den jag var tillsammans med gjorde något sådant mot mig. Men det är ju inte bara killar som är otrogna, och det är inte bara killar jag menar, jag vet jag ser jag hör många tjejer vara det också, Det är nog så att vi inte kan stå emot när någon lockar på oss? Men varför är man otrogen? - Jo man söker något nytt, så varför inte inan man är otrogen göra slut så man inte är otrogen? Eller är det spänningen som gör det hela roligt? inan du är otrogen sätt dig i din partners sits. Usch! Jag skulle nog inte klara av om någon var otrogen mot mig, skulle förmodligen krossa hela mig, har varit med om det en gång och det räcker, jag är redan sårad fortfarande från det, var som att någon högg rakt in i igenom hela mig. det är verkligen blä! Hoppas jag aldrig mer möter en otrogen kille!
jag tror att otrohet är antingen att man inte kan stå emot frestelsen, eller så känner man sig inte älskad av sin flick/pojk vän, man känner att man måste hitta det där någon annanstans, därav söker man sig till någon annan.
eller så är det bara spänningen av att vara elak och bli påkommen? såna idioter finns ju också.


Skulle ni säga till om ni såg någon vara otrogen?

- nära vän skulle jag, bekant nej deras ensak!

tycker att det är en nära väns plikt att berätta om dem vet något.


mobilen!

Bli inte arga för tidigare inlägg, jag ville bara dela med mig endel av sanningen, för det finns så mycket inom mig som vill komma ut, och det räcker inte bara att jag pratar med mina vänner, jag pratar knappt med dem, för jag döljer allt inom mig. så de så :(

jag rotar lite i det förflutna i dag ja, stort suck, men va ska man göra, jag är sjutk kaffe sugen och vi har inget kaffe hemma, tror jag ska fixa mig och gå och ta mig en kaffe med någon jävla sak där ute?

är jätte trött, behöver en ny mobil, eller vill ha haha, vill verkligen ha en ny, som jag kan leka med, åh vill ha värsta kul, hoppas lönen är bra då ska jag köpa en ny mobil, min börjar paja lite... :/

Åh ge mig midsommar köpa ny lur redan då haha så jag blir lite glad haha (A)

det behöver jag :) bye

Ibland så får jag ångest!

När jag tänker tillbaka på ett förhållande som jag haft med en kille som inte är av bästa sort!
eller när folk i min omgivning tar upp hur det verkligen var i förhållandet, eftersom att jag inte mådde ett dugg bra där i, och eftersom att jag fortsatte vara med någon som inte förtjänade att vara med mig.

Ibland måste små saker ut för att man ska kunna gå vidare framåt, ibland måste man lätta på hjärtat!
Det tänker jag göra nu, För det är så många som är i värre situationer, det är så många som har/haft sämre förhållanden. Jag levde i en dröm värld, jag förstor faktiskt inte riktigt hur läget låg till, jag förstod inte att
i varenda mening som han sa till mig blev jag kallad trög och idiot, Jag förstår det nu, men jag förstod inte det då!
När till och med nära och kära tar tag i mig och säger till mig att han inte är något vidare snäll mot mig? jag låtsades som att jag inte hade hört va dem sa, och kom med någon dålig bortförklaring, kan kärlek göra en så pass blind i ett förhållande? För nu när jag tänker tillbaka får jag sådan ren ångest över att jag inte gick ifrån förhållandet tidigare, twi! jag blir så arg, Jag blir så arg när jag träffar folk och förhållande kommer på tal
och dem säger " han var ju verkligen inte snäll mot dig " " trodde inte det skulle hålla så länge som det gjorde"
det gör mig både så arg och ledsen, för jag vet att det är sanningen, sanningen som jag inte såg just då.
Jag skulle aldrig se åt dig nu, jag skulle aldrig se åt dig igen! Du har förstört så mycket inom mig så det är fan inte sant nästan. Tänk er själva att ni tror att ni står nära en person, ni tror att ni känner denna person? ni tror att denna person är jätte snäll och gullig, men sen vaknar ni upp ur "kärleksbubblan" och förstår att ni aldrig vara nära denna person, att ni aldrig kände denna person och att den personen aldirg var snäll eller gullig.
Illa, jo jag vet, Jag hade ångest i morse när jag vaknade, för att jag låg och tänkte tillbaka på hur taskig du kunde vara mot mig, på vad folk sagt, och vad som hänt. Och det är sjukt att jag ska behöva må dåligt för detta ännu, även om det kommer någon enstaka dag, så kommer jag inte kunna öppna mig för någon på väldigt länge.
Jag säger inte att du var en riktig jävla idiot, men inte fan behandla du mig som man skulle, Jag märker det fortfarande hur du slänger ur dig elaka saker och "skojar", hur du är otrevlig och bara tänker på dig själv.
Kall människa vill jag beskriva det som. iskall! och det är inte alls den jag kände förut. Men folk förändras även jag. Men jag är fortf snäll för det. Jag vet inte om jag ska idiotförklara dig helt, eller om de få stunder vi hade var något att minnas, Jag tänker på upplevelser vi upplevt, och jag försöker tänka på om du var snäll eller dum. Jag minns nästan inte så mycket. Hade inte mitt självförtroende sjunkt så sjukt mycket när jag var med dig, så hade jag gått min väg för länge sen, Det blev som en befrielse när jag väl fick gå min väg, jag kände hur själförtroendet växte upp inom mig, det var så skönt, och nu är jag glad, nu är jag lycklig, nu lyser jag igen, mitt självförtroende som jag tappa bort med dig, är här med mig igen. Och jag ska aldirg låta någon ta det ifrån mig igen. aldrig mer, aldrig mer, aldrig aldrig mer..

jag vet inte men ibland är jag så sårad av sanningen!
Jag vet att jag inte alltid var en ängel, men jag förtjänade iafall inte det där"


nej, dags att göra något av dagen :)


Student på nytt!

Haha jag hade världens bästa dröm, jag tog studenten igen, mamma hyrde ett flak ett litet till mig och min kusin, och det skulle vi åka, varav jag tappa bort flaket och mamma, och mina skor?men det var en rolig dröm iafall, fyfan vad glad jag var, hoppas jag får vara med på något flak nästa år, typ amandas (A) haha woho!

Måste sätta fart nu om man ska tvätta lite, jobbigt orka, så ska man laga mat, och blä!


Shoppoholic!

Min mamma tror att jagär shoppoholic men jag kan faktiskt gå på stan utan att shoppa så då är jag icke det.
Men jag gillar att shoppa nu, jag gillar att ha pengar, köpa fina nya kläder (A) fint sörru..

Men nu slår jag knut över plånboken, annars hade jag varit på kryssning nu på onsdag, är jätte sugen, men ja hade jag inte slösat så mycket i helgen hade jag åkt nu på onsdag... vill vill villll apa idiot!


Nej ska börja tvätta äta frukost och ta ett bad.. sen en fika på stan kanske.. det har jag ju råd med iaf..

see ya later alligator!

Lunarstorm!!

Älskade lunarstorm.se lägger ner, varför? kan dem inte bara ha kvar den bara för att? Kommer ihåg när man började använda internet ofta så var det bara lunarstorm som gällde, jag var Lunarberoende, jag drömde om Lunar och jag vettefan! tyckte det var askul! och nu ba lägger ni ner? Min sida på lunarstorm måste vara nästan fem år gammal om inte mera? vet ni hur mycket minnern jag har på lunarstorm? jag har tex gamla mejl från x haha och jag har gamla dagboksinlägg från ja väldigt länge sen. Dikter allt, bilder från tunisien.. ett helt liv där!
inte för att jag använder det men det händer ju att man loggar in ibland för att snoka runt.. :(

ajap, en ny start, glömma det gamla gå mot det nya :P men åh skulle vilja ha kvar allt, tänk er om fem år kolla tillbaka på dagboksinlägg och mejl? sånt man skrev då för tio år sen.. shit.. dumma jävla lunar..

jag älskar minnen och jag älskar att samla på minnen. haha här åker inget ut i första taget haha!

bye bye

Vi gräver guld i Usa!

Godmorgon. Jag är faktiskt inte bakis, för så mycket drack jag inte, men jag hade sjukt kul med roliga personer, helt galna fester har ju den där A! ´;) igår kanske det var lite väl mycket eller? haha!

Endas tre veckor kvar tills vi har semester jag och min stjärtapa, vi vet inte vad vi ska göra, men vi ska bort från denna stad woho =) riktigt nice!

NU väntar också en hel veckas ledigt nästan, endast två dagar jobb, men med mycket betalt =)
så nu får jag njuta lite utav den fina sommaren hoppas jag =) woho!


har inte så mycket mer att säga nu, är lite trött, blir väl pizza som vanligt hiihiih


Lovat är ju lovat!

Nu är jag riktigt trött, inte bakis bara trött, inte sovit så värst mycket tyvärr.. blää!

Längtar redan nu hem så jag får sova, är iofs hemma.. men skall åka och jobba en sväng, kommer va dött som fan på jobbet eftersom alla firar hemma nu nästan.. sen blir det buss hem om inte taxi.. eller bil.. möta alex fixa mig sen ska vi ut och kolla läget bland alla fulla studenter, tror detkan bli riktigt kul.. men jag är så trött..
men har jag lovat att supa för studenternas skull så har jag haha, måste ju fira dem man känner..
ja tänk er jag känner 91orna haha ! eh jag känner mig som en 90a så!

nåval.. nu skajag piggna till fixa mig och åka bil till jobbet. brum brum örn örn börn börn..


puss på er

Roligt!

att man då och då får enstaka komentarer, jag undrar vilka det är som läser detta? helt ovettigt och intressant ju? inte ens gjord för att läsare ska läsa haha nej men typ!

Nu ska jag ta mig en snabb dusch, har asgoda schampoo och balsam, luktar lång väg av dem där mums!
sen ska vi ner på stan för att käka, halva släktet ska med, som vanligt =)

Grattis till alla som tagit studenten men mest till er jag gillar hihi ;)
så blir nu piss fulla i natt och träffar fia efter jobbet woho ;D

jajemän jag ska ut i natt haha tror jag iafall haha.. vill..
hade ju det roligt igår, men det blev dyrt suck haha !

oh la la..


bye

Girls just wanna have fun?

Givetvis vill jag det, men vill så mycket mer, vill så mycket så allt blir bara fel.
ibland kommer jag till en punkt i livet då jag mårilla av allt och hatar allt!
jag är nog där just denna sekund, hur ska jag göra för att orka leva livet?
Jag går från jätte lycklig till jätte olycklig hela tiden känns det som!
är det de som kallas manodepressiv? Jag vet att jag är expert på att dölja det jag känner
menar ett leende och folk slutar fråga hur man mår =) så enkelt
Jag pratar aldrig aldrig någonsin om hur jag mår inombords, tycker ingen har med det att göra..
eller så har jag bara oerhört svårt att öppna mig för folk? när jag väl försökt så får man inget tillbaka!

Men hur som haver, jag är nog på dåligt humör nu för att solen inte skiner och jag har ingen cykel!
och för att det är studenten i morgon, och jag tänker på min student, och önskar jag kunde göra om den helt.
önskar jag hade varit själv då, alltså singel, det hade nog blivit grymt mycket roligare, man har roligast som singel det är en sak som är säker, så jag har ångest för det också, för jag hade en tråkig student haha!

mm nu är allt fel, hoppas på några öl ikväll iafall.. det är jag värd..
men nu ska jag pyssla om mig själv i badkaret wiiehu!

Glad fia vill jag med ha!


sen blir det jobb en sväng, sen kan ni alla dra åt helvete :)

Serious inlove...

Aldrig mera!

ska jag smsa folk och fråga om dem är ute på krogen! jag blev sms bombad till baka av suriga jävlar som blev ännu mera sura när jag inte svara. konstigt jag orkade inte svara på alla sma som bombades ner i min inkorg!

Var så nära att bara slänga min mobil hårt i marken, så jäkla nära, men då hade jag nog ångrat mej ganska fort, men samtidigt fått en ny mobil (A) haha

det var roligt igår, man kom ut nykter och gick hem lagom full är det inte så det ska vara?
jag ramla inte och jag kunde gå i mina höga skor haha jippy!

Fast det suger att gå ut dagen inan man ska jobba, dels ska jag ju åka buss nu och blabla..
men kommer nog bli mysigt i kassan. hoppas nästan på reng och rusk så blir det mysigare..



Jag tappa gnistan nu haha

hejdå!

Uscha!

Hej, kom hem och möttes inte av någon vacker syn direkt i mitt rum, hade stängt in min katt, ja mer behöver jag inte säga mer en att jag stortvättar och har storstädat mitt rum nu delvis !

så nu ska vi käka vitlöksbaguetter vi vann ju en påse med mat och gosaker igår på bingon ;D så det ska vi äta och kräm och något mer gottigottit.. sen hänga mera tvätt sen hänga sista tvätten.. sen får jag äntligen börja göra mig vackrare för utgång!

snart kommer väl lilla pandan hitåt också, hihi då blir det kul, känner mig på ett jätte bra humör, lite småbusigt haha busfia är på G !

let's rock the world!!

haha ses där ute i dimman =) Pussilipuss!

Buss!

Nu ska jag åka buss till jobbet så jävla mysigt är det faktiskt, sitta där och lyssna på hög musik och tänka sina konstiga tankar om allt, eller drömma sig bort åh så underbart.

Hoppas på utgång ikväll :) är riktigt peppad... Skönt att dem ringde in mig jag vill inte vara ledig på cp fult väder dagar haha.


Jag har en katt som är jätte kelig, vill ni köpa? det är en hona, jätte len och mjuk päls... haha måste nog sälja dem här sen när jag flyttar.. suck :P

aja måste skynda mig till bussen nu hejdå

Tjuvar!

Tycker ni ska sluta sno andras saker, jag ska fan inte behöva låsa in min i ett cykelrum för att ni inte ska komma åt den lika lätt! idioter, kan ni inte skaffa egna cyklar? måste ni just ta min? men grattis ni fick en riktigt dålig cykel, jag kommer höra lång väg när den kommer cyklandes, och ni har inge reflex därframme så det skramlar högt, och jag ska fan hitta den!  jävla idioter!

Den var inte speciellt dyr 1300 kr ny, vanlig damtralla utan växlar... och bökig och cykla med..
hade en exakt likadan förra året som blev snodd direkt, idioter!

Nu tror jag att jag köper en begagnad för några hundra, får åka och titta på en i morgon..
måste vekrligen ha en cykel suck.

Nu ska jag polisanmäla det hela. idioter va arg jg är.

Aja skit på er allihoppa !

Ingen skofantast men..

Jag handlade fyra par skor igår, why? vettefan :/ haha

Jag har aldrig varit en skotjej, när tjejkompisarna springer och kollar på skor med feta klackar och som kostar övar 1000 kr så suckar jag bara :P Jag tycker det är så onödigt, dels brukar jag inte köpa klack eftersom att jag redan är så lång som jag är 172 med högre klack blir jag över 1.80.. inge roligt vill inte vara så lång haha!
därför kör jag med små klackar, två cm eller va dem är det är lagom och dem kan man gå i ^^
Så ibland förstår jag inte endel som redan är långa (längre än mig) hur dem kan sätta på sig 10cm klack, dem blir ju skyhöga då? haha och stilettklackar hur kan man gå i dem? särskilt om man fått i sig alkohol?
Jag skulle vilja se mig själv i 10 cm stilett klack på fyllan, herregud vad ni skulle få garva åt mig
och vad mina fötter skulle vara skadade, vrickade åt alla håll! haha

Men igår köpte jag en lite högre klack så att säga, men dem är asläckra och kostade inte så farligt mycket 300 kr plus 10 procent rabatt om man blev medlem, btw dissar jag skopunkten, hade precis köpt tre par skor där och kom på att jag precis blivit medlem på din sko, och spran in igen, skitsur kvinna som säger "amen då måste jag ta om alla skor en och en" sen världens suck.. ja ba jaha skit it då! haha fast kunden har ju alltid rätt men jag orkade inte vara den där jobbiga saken!

hur som haver, ni ska få se mina skor sen :) köpte ju hela fyra par, och så två linnen klänningar lite mer party :)


Men nu skiner solen och fia måste ut och bli brun med någon jävel där ute.. Puss hej!

Brunett vs Blondin!

Godmorgon, jag har alltid olika bekymmer varenda dag, mitt största bekymmer nu är att jag var skithet som brunett och inte som blondin, och vad är jag nu jo blondin? haha. Minns när jag blev jätte mörk brunett, det var många som visade sitt intresse då och många som raggade på en, och jag tycker personligen att jag passade bättre i mörkt. Men men nu är jag guldblond och får vara det hela sommaren ska nog bli lite blondare och se hur det känns, annars får jag väl förbli brunett haha. För jag trivdes faktiskt ganska bra i det, saknade bara mitt gamla blonda ja, ville komma tillbaka till den jag var en gång i tiden. Och nu är jag tillbaka! inte helt men lite!

blir nog att lägga i bruna slingor senare mot hösten :)

Hur som haver, ska leta efter äventyr som vi ska hitta på v27 på semestern, har ni några förslag? vi får semester den 4 Juli :) vi tänkte åka utomlands, men ganska onödigt, när den veckan jag fyller brukar vara varmast på året, yes sir, jag fyller gammal kvinna om exakt en månad, vill inte men ibland måste man ju bli äldre! haha fan!
21 år och jobbar på ica haha, nej de tär väl inge fel med det, men funderar på att plugga så småningom, vill blir något roligt!

Måste fan in i duschen nu, solen vägrade titta fram så mycket idag, lite är den framme men inte så att jag kan bli brunare, attans! Blir väl en hel dag på stan eller tunapark, gilalr tunapark asmysigt ju. (: hih


dem två längst ner är nyaste kanske ni fattar? haha


Vad tycker ni jag passade bäst i ?


Seg!

Jag är jätte trött, jag ärjätte van att ha sovmorgon nu, varför gör dem schema så konstigt? :(
Jag ska direkt hem idag och städa lite, sen ta mig till landet kanske om jag orkar helt slutkörd fan!

gjort något jag inte brukar gå upp 20 min i åtta, ska åka om ungefär en kvart.. nice.. ba fixa håret och så sen drar jag fifan, hoppas solen tittar ut ^^


Nu blir det jobb en hel del framåt, eller ja ledigt två dagar först, underbart ju :)


Ha det så bra allesammans, för det ska jag ha idag bye

Midjebälte!

Illaaaaaaaa.. jag kan knappt ha midjebälte haha, i min släkt har vi väldigt smala midjor, alltså precis under tuttisarna, så jag är inte så ensam om det, men eftersom jag är smal som jag är så är jag väldigt smal där, jag tycker det är snyggt, för jag har ganska breda axlar och sen höfterna :) så man är ju inte helt rak med denna midja! Men jag har ett midjebälte, bara det att jag tappar den stupikvart, hatar att ham ed den på krogen.. men det är ju sjukt sexigt att ha!

Idag har jag titta på skor inte hittat några, blä, sen åkte vi ut till landet åt resterna från igår, massa grillat o gott, sen köpte jag faktiskt kubb, för jag råkar tycka att det är en jätte trevlig lek haha, jag älskart! ;D
mysigt med sommarkvällar och dra ut och spela kubb faktiskt :) ska bli många såna kvällar nu när jag har mitt alldeles egna sätt! ;D

nu ska jag snart dra iväg till några som sitter och dricker, jag ska ta en cider sen blir det hem och ta det lugnt, jag jobbar ju i morgon =)


och färg har jag fått, grr.. men ha en bra lördag då Pusshej!

två bilder från landet igår ^^

Killarnas lag ^^


sen en väldigt lycklig fia invirad i en rosa folt haha



Om det är så det ska va så får det bli så


Whateveaaa. nu ska jag dricka lite granna bajshej!

Rolig kväll? ;D

Igår blev det grill kväll vi var ca 10 st på landet :) kuligt, det började med massa skratt och slutade med massa skratt, vi spelade badminton och den som var nykter trutta på arslet i taggbuskarna, asg!! hur lyckas man?

det sluta med att det var 4 grader ute endast, så vi drog hem :) jag kände inte för att efter festa eller något, utan ganska skönt att ta det lilla lugna ^^


Så nu är jag ganska pigg, ska ta mig en dusch dricka upp kaffet, be morsan hämta mig, sen blir det tunapark osv ^^ pengarna rinner iväg.. blää.. men får en uppbackning från uga snart.  och sjukpengar?

Pusshej

Living out a dream :)

Godmorgon, jag vettefan vad det är med mig men nu är jag inte morgon pigg längre jag kan sova hur länge som helst, jag antar att dem jobbiga tankarna som kommer när jag vaknar och håller mig vaken är borta :)  underbart! Däremot är jag lite ledsen idag faktiskt, Jag drömde såklart om lotta, åh hon var vid liv :(
jag ville krama henne så himla mycket, ( vi brukade inte kramas ) men hon drog sig till mig och lutade huvudet mot mig och till slut låg hon och sov i mitt knä, då kramade jag om henne jätte mycket, och så sa jag, jag har velat krama dig jätte länge.. (: jobbigt men sant, jag saknar henne så fruktansvärt mycket! :(


Det är det ända jobbiga i mitt liv just nu och jag kanske måste bearbeta denna sorg någon gång.. och varför inte börja nu? :'( !


Iyaz – Solo - Mixin Marc & Tony Svejda Radio <- bra låt !


nehe ska dricka upp kaffet ta mig en macka och fixa mig, och papperna och ner på stan, sen till landet och steka, sen ner på stan igen för att sedan fixa mig och dra ut på landet igen :) hihi wiiehooo! ser fram emot en jätte mysig kväll, sen lär jag säkert dra ut på krogen, om jag orkar det ^^ eller om jag träffar mrs x ... haha !

Nu måste jag iaf jalla balla, :)

puss

Alejandro!

Vi ska hitta en alejandro till mig, säger dem iafall när alejandro låten spelas, men nej tack jag står nog över :) eller?

Guttemurgen! Jag hade värsta dörmmen inatt, det börjar nog bli illa haha, iafall var på kryssning av något slag.. hmm? crazy, sen hoppa vi bland balkonger, tydligen bodde min pappa så han hade pool på taket, och sen såg jag Lotta och var jätte rädd för det. stackars mig :( Vila i frid!

Har ju sagt länge att jag ska besöka graven, vill bara inte göra det själv :/
vill göra det med någon som förstår varför jag kommer gråta som ett barn.
jag har fortfarande inte direkt förstått vad som händet och varför och att det har hänt.

Nu ska jag iafall, köra tvätt race, göra toast och njuta lite i solen på balkongen.
fixa med papper om jag hinner, ringa på två lägenheter om jag orkar, det är fan jobbigt
att springa runt och kolla, men när man väl får dem så är det ju inte så jobbigt :) hih

 take it take it love me love me !

på fredag blir det grillfest på landet, vi ska slå upp tält om vi inte tar taxi hemåt..
hur som haver hoppas jag det blir lyckat :) längtar! i morgon är jag ledig woops
sola hela dagen och förbereda med syster min <3 ;D livet är underbart!

Jag klarar mig så jävla bra på mina egna två ben
och jag har så jävla kul med mina underbara vänner
jag älskar känslan av att inte vara beroende av någon annan
jag älskar känslan av att kunna göra exakt vadfan jag vill
än så länge iaf (A) haha <3

bye

Stekt fia! gott? =)

klart jag är god stekt! euo.. haha

Vi tog med oss mat från pasta huset slog oss ner vid strömsholmen och åt, solade och sov ^^ haha härligt va?
Nu är man lite mera stekt ;D så som det ska vara, älskar mitt jobb för hela denna veckan skulle och har jag jobbar kvällar och det gör att jag hinner steka och fixa om dagarna ;D underbart ju älskart..

På fredag kör vi igång med en grillfest på landet, fifan vad det ska bli både gott och kul, spela spel och ha oss, och min sjuka släkt dricka? allihoppa? hmm.. nice.. hoppas på fint väder bara ;D

nu är jag så sugen på något gott så jag funderar på att åka ut till landet och grilla med mamsen.

men vi får la se, everything is so perfekt right now in my little world :)

"varför ha bråttom? när Jag har hela livet på mig " hah? ;P juste !

:D

Vänner man Saknar!

Ja jag är omringad av sjukt bra vänner, jag vet it's a blessing from apah eller hur fan man stavar?

vi är ett gäng, vi var ett gäng, vi var ett "nyforsgäng" haha eller hur? kan man säga, vi har hållt ihop sen sjunde klass, endel sjätte klass :) det har alltid varit vi även fast vi haft enorma stor bråk hit och dit och hatat varandra i omgångar så har det alltid slutat med att det är såklart just vi, herregud flera år av vänskap också?

Och alla är vi olika, men det som är lite synd nu är väl att man splittras lite smått, endel får pojkvän, och då glider man isär, saknar speciellt en person ganska mycket, men man kan bara hoppas på en förändring, av att kontakten tas upp mera, man måste ju acceptera på något sett och förstå varför det blir så ibland eller hur?
och även om jag brukar vara långsint och så när jag blir sur, så har jag överseende med endel.
fast nu ska jag inte ljuga, min långsinthet har försvunnit, Jo jag lärde mig ett och annat i senaste förhållandet faktiskt, man behöver inte vara så långsint, bara lite, jag förlåter hellre och har kul, men det är svårt för alltså det sitter ju kvar inom mig, så även om jag garvar o ler så gråter insidan ibland. det som ingen ser.

Men jag hoppas att jag alltid kommer ha kontakt med dessa personer, mer eller mindre, att dem alltid kommer finnas i ens liv. förstå vad kul att vara 70+ och sitta och garva åt busen vi gjorde i skolan? eller när vi reta fullgubben kenny? eller va han hette, när han jagade oss och vi hade askul, eller när vi spöa varandra så fort vi såg varandra? haha, eller när vi drack 2.25or och trodde oss bli packade? eller första fyllorna vi drog ihop, när jag åkte in till sjukan för alkoholförgiftning? när vi gjorde tvärtemot vad morsorna sa, eller alla gånger vi gick gråtandes till varandra för vi hade bråkat med våra mammor, alla gånger vi ställde upp på varandra. shit alltså..
alla gånger vi drog fyllorna nere på stan på drakbåtsfestivalerna, minns ni dem eller? haha finns så många minnen vi har med varandra, helt sjukt, finns så jävla många minnen.

jag har en vän, jag kallar henne hummern och hon mig räkan, lång historia, när jag hade en pojkvän som kallades pingu, så blev det så, över fyra år sen nu men iafall.. Vi är nog soulmates, tänker samma sak håller oftast sams och ja vi garvar åt allt, och det är fan bra!

men nu måste jag skynda mig, ville bara tala om att jag älskar mina vänner och saknar endel av mitt lilla gäng!

Blow my speakers up tonight!

Käkade ming idag, med min käraste K som i Kuk nej (dumma jag) haha K som i klant haha !

Det var gott, kändes som jag rullade runt halva stan, köpte ingenting på stan idag, jag orkade inte efter all mat, har ju massa prylar o grejer nu.
Ska snart trala iväg till krekolas, eller grekolas? handledarkurs med pappsen och brorsan, roligt va?
mja, hoppas dem bjuder på kaffe, sen ska jag hem och ta en grogg, och invänta sex and the city tittarna på att gå ut på krogalainen. kolla om någon är sugen o va med mig. vette fan hur länge man har handlerdar kurs? ^^

någon som vet? blir ganska soft idag, dricka lite och snacka skit, hoppas solen skiner, så man kan sitta ute...


Hejdå suckers!


Yeah!

hade tydligen lyckats få upp en mongo bild, men mitt hår är betydligt bättre nu, när jag använder silverschampoo.
ni ska få se den.

sitter och dricker en jummen kaffe, ska snart slänga i en tvättmaskin och hoppa in i badet, för idag är the girls day på stan :) mysigt.


men nu måste jag skynda mig lite. så jag för en gångs skull är i tid. ikväll blir det någon körkurs? hm! whata?




auuw, nu är jag pappas guldlock =) han kalla mig det när jag var liten..
men det där är nästan min naturliga hårfärg, jag har kanske inte så guldigt
lite mer rått HAHA!


bye

RSS 2.0